Gå til innhold

Stressmestringskurs

Hvordan få de ansatte til å prestere og levere uten stress? Hvordan lære de å ha det bra, selv om de har belastninger i livet? De fleste kan klare mer enn de tror! Ta de med på foredraget «Stopp stress. Skap trivsel» og la dem oppdage hvordan de kan VELGE mer glede og energi.

Økt prestasjonskultur. Høyt tempo. Krav til effektivisering. Stress er en del av dagliglivet og arbeidslivet har skapt et større behov for selvledelse. Kortvarig stress er normalt. Langvarig stress er skadelig for helsen. Men hva er egentlig stress? Hvordan oppstår stresset? Og hva kan vi gjøre selv?

  • Motiver de ansatte til å ta ansvar for eget liv og helse ved hjelp av humor og enkle teknikker.
  • La de bli mer bevisst på hvordan de kan opprettholde en aktiv konsentrasjon og få økt engasjement.
  • Gi dem mulighet til å lære å filtrere vekk unødvendige forstyrrelser og dermed kunne få økt konsentrasjon.
  • La dem øve på å hente frem den rette ”feelingen” for å gjøre den jobben de skal på best mulig måte.
  • Mental trening bevisstgjør hvilke valg vi har og hvordan vi kan trene hjernen ved hjelp av konkrete teknikker.
  • De får tips og øvelser i hvordan de kan planlegge dagene slik at de kan bli mest mulig effektive og samtidig ha det bra.
  • Foredraget er lagt opp som en tretimers seanse der jeg veksler mellom humor og alvor, selvironi og og drama. Metoden er folkelige historier basert på anvendt psykologi sammen med øvelser kombinert med undervisning. Jeg skreddersyr også heldagsseminar med arbeidsoppgaver underveis eller holder kortere motivasjonsforedrag. Jeg har gode referanser på positive endringer i etterkant av tre timers foredraget «Stopp stress. Skap trivsel».

Jeg har vært mentaltrener siden 2008 og har pedagogisk bakgrunn, kommunikasjonsutdanning og mastergrad i ledelse fra BI som basis. På kurset deler jeg på min erfaring gjennom flere hundre kurs og individuell veiledning av lang over 1000 voksne og flere hundre unge mennesker. I tillegg har jeg relevant egenerfaring.

Ta kontakt for spørsmål eller booking av foredraget «Stopp stress. Skap trivsel» eller stressmestringskurs HER.