Gå til innhold

Praktisk informasjon

Lightning Process går over tre dager og varer ca 4 timer hver dag. For å delta på kurs, må du først sende inn en SØKNAD. Når søknaden er mottatt vil jeg ta kontakt med deg for en samtale på telefonen. I den samtalen vil jeg avgjøre om du er så klar som jeg mener du trenger å være for å ha best utbytte av kurset. I etterkant av samtalen får du kursplass etter ønske og det er som regel lite ventetid. Du er imidlertid alltid velkommen til å ringe for en samtale eller for å få litt informasjon om kurset. Det holdes også en-til-en-kurs utenom oppsatte kurstider – så ta kontakt!

Kurssted:
Lysaker Torg 15
1324 Lysaker
(Meget sentralt med direkte tilknytning til Lysaker stasjon og bussterminal. Eget parkeringshus)
Individuell veiledning:
Velliveien 21
1358 Jar
(Buss 131 fra Oslo S til Bekkestua)

Faktura sendes på e-post når du har fått bekreftet kursplass.

Vi gjennomfører kurs på følgende datoer:
Juni 17, 18, 19
August 27, 28, 29

Kursavgift er 19.000,- kroner inkludert en ledsager.  Kursavgiften inkluderer fastsatt oppfølging i 6 mnd.      

Kursinformasjon : 
Kursene kan være i grupper med
 3-8 deltakere. Erfaring tilsier at gruppe-situasjonen er svært positiv, og noen ganger utslagsgivende for deg som deltaker. Fordelene er at du får flere perspektiver. Gruppesettingen gir deg også sosialt samhold og kan gi en følelse av tilhørighet. Det å være en deltaker sammen med andre gir deg en trygg ramme for å teste ut antagelser om deg selv og det blir oftere mer latter og god stemning. Undervisning med andre gjør det enklere for deg å øke bevisstgjøring  på for eksempel automatiserte ikke-bevisste tankemønstre og det er ikke uvanlig at deltakerne takker hverandre etter kurset – for ny kunnskap, samhold og ikke minst motivasjon.

En-til-en-kurs. Enkelte kursdeltakere ønsker Lightning Process-kurs alene. Ta kontakt så finner vi en løsning til beste for deg.

HER finner du søknadsskjema til Lightning Process-kurs som du kan sende inn når du er klar.