Gå til innhold

Motivasjonsforedrag

Øke trivsel og arbeidsglede? Redusere sykefravær? Motivasjonsforedrag minner tilhørerne på at de alltid har et VALG! Trivsel og arbeidsglede. Stress eller press. Vi har selv nøkkelen til å ta sats i eget liv. Live motiverer til endring ved bruk av humor, selvironi og mentale teknikker.

Foredraget "Fra press til prestasjon"
Foto: Kvinner i Tiden der 750 deltakere lot seg inspirere under foredraget «Fra press til prestasjon«. Norges største leverandør av kurs og konferanser, Confex Norge, har kåret Live Landmark til «Årets motivator».

Motivasjonsforedrag

  • Foredraget er et empatisk spark bak der Live veksler mellom humor og alvor, historier og fakta.
  • Vi skal levere og prestere i et stadig høyere tempo. Hvordan beholde gleden? Øke nærvær og trivsel?
  • Live viser hvordan vi kan rydde i eget hode og VELGE mer glede og energi i hverdagen slik at tilhørerne kan gå videre med ny motivasjon og giv.
  • Anvendt psykologi og mentale teknikker presenteres med glimt i øyet gjennom folkelige hverdagshistorier.
  • Live snakker til hjerne, hjerte og magefølelse, og det blir ofte både latter og gråt sammen med ettertanke og refleksjon.
  • HER KAN DU KJØPE LIVES BOK

Mentale teknikker

Hjernen vår styrer mer enn hva folk flest er klar over. Med mer kunnskap kan vi lære oss å ha det bra uavhengig av omstendighetene. Vi kan prestere og levere uten stress. Vi kan ha det bra selv om vi har belastninger i livet. Vi kan klare mer enn vi tror. Ta deltakerne med på en mental reise som kan gi økt livslyst og engasjement. La de erfare at de selv sitter på nøkkelen til trivsel og glede.

Live har undervist mennesker som har ligget i isolat i mørke rom og hun har undervist landets beste skuespillere, musikere, toppledere og toppidrettsutøvere. Metodene er de samme. Live holder foredrag om selvledelse, endring og mestringsglede:

  • «Stopp stress. Skap trivsel»
    Foredraget er fra 40-60 minutter (kan tilpasses – og utvides til 3 timers seanse)

Det er mulig å kombinere foredrag med en stressmestringsseanse eller en workshop i etterkant.

Ta kontakt eller book motivasjonsforedraget «Stopp stress. Skap trivsel» HER