Gå til innhold

Referanser

1. REFERANSER FRA PRIVATE:

 • Stormbergs ledergruppe har hatt en utrolig spennende og insirerende dag med Live – om tankemønstre, stressmestring og go`følelsen!
  Steinar J. Olsen, Grunder og daglig leder, Stormberg AS
 • Live holdt et spennende og inspirerende foredrag for oss i Norske Shell. Stemningen var til å ta og føle på, – da vi kjente oss godt igjen i den personlige og gripende historien du delte med oss. Personlig ble jeg veldig inspirert, og har brukt tiden etter ditt foredrag til å tenke nøye igjennom mine egne tankemønstre, bl.a. for å finne ut hva jeg selv kan gjøre for å støtte mitt eget lederteam.
  Tor Arnesen, Administrerende direktør Norske Shell
 • Alle var enige om at Live er en dyktig foredragsholder! Mange sannhetskorn og personlig foredrag – og annerledes input for en gjeng ingeniører som vi er; orienterte rundt teknikk og fakta og ofte litt skeptiske – men hva er egentlig fakta…
  Asbjørn Langseth Henriksen, Avd.leder, Siemens Oil&Gas
 • For et fantastisk foredrag! Live Landmark stod til forventingene og har en egen evne til å formidle et komplisert og relevant budskap på en varm og enkel måte! Budskapet gikk rett i hjerte på oss, og bidro til å inspirere oss til å se på egne liv og tankemønstre. Jeg har selv tatt i bruk flere av teknikkene for å mestre en stressene hverdag på en ny og bedre måte! Takk Live!
  Tove Fredh Giske, Kommersiell direktør, Kredinor
 • For et fyrverkeri av en dame! Live Landmark tok salen fra første sekund og dro oss gjennom hele følelsesspekteret, fra rørende øyeblikk til aha-opplevelser og ektefølt latter. Vi er i en bransje som gjennomgår en stor endring, og Live sin «verktøykasse» ble tatt godt imot hos de ansatte. Tusen takk for et inspirerende foredrag!
  Gjertrud Halvorsen, Tryg Forsikring
 • Hvert år samler organisasjonen Lederne ca 400 ledere på sin årskonferanse. I år kunne man høre den berømte knappenålen falle mens Live delte sin sterke historie som rørte i hjerteroten til alle. På en varm og enkel måte ga hun oss noen verktøy ifht selvledelse og kontroll på tankebaner og innstilling. Selv lærte jeg mye, og er mer bevisst dette nå enn jeg var før jeg hørte henne. Live hadde full kontroll på salen fra start til slutt, og fikk en svært høy score fra deltakerne på Ledernes årskonferanse 2019. Takk!
  Sverre Simen Hov, Kommunikasjonsleder, Lederne
 • Vi er gjerne referanse!
  Nina Løvlund, Kommunikasjonsansvarlig Industri, Siemens Norge
 • Live har en ekstremt sterk tilstedeværelse fra begynnelse til slutt, og beholder fokus og vår oppmerksomhet gjennom flere timer. Ved å fordele oppmerksomhet til de enkelte i gruppen, ved å bruke sin egen historie i passe doser, ved å bruke relevante eksempler og ved bevisst bruk av humor.
  Knut Brevik, Redaktør, Egmont Hjemmet Mortensen
 • Vi ønsket oss et motivasjonsforedrag for å avslutte seminaret vårt med en skikkelig oppladning for å kunne dra derfra med masse ny inspirasjon og energi. Gjett om Live leverte! Hun fikk oss alle til å tenke igjennom både egne og andres handlingsmønstre, slik at man blir mer bevisst. Vi ble dratt med på en reise på en morsom og inspirerende måte. Flere av deltagerne ønsker i etterkant å ha henne på egne arrangementer.
  Cecilie Kjos, Kjedekooordinator/Macdesigner i Bandagistkjeden
 • Med hånden på hjertet, Live leverte fantastisk. Hun klarte å holde alle fokusert og interessert, noe som ikke er enkel på siste dag av et 3 dagers seminar. Personlig så liker jeg veldig godt måten hun bruker humor for å fange oppmerksomhet omkring et viktig tema. Vi lærte mye om hjernen og hvordan vi kan styre følelsene våre. Superfornøyd!
  Stian Mikkelsen Madsen, Vice President Marketing and Partners at EMEA, Hansen Technologies 
 • Veldig inspirerende, både innhold og fremførelse. Det var spennende, troverdig og mange ahaopplevelser. Det var ekstra interessant da miksen med å ha en vitenskapelig vinkling på det som skjer i hjernen og koblingen med det psykiske samt det fysiske ble så tydelig. Fikk enkle verktøy som vi i Telia bruker daglige. Live er en inspirerende flink foredragsholder.
  Carina Valbøll, Head of customer, One-Call
 • Vi hadde foredrag for våre ansatte rundt tema Stopp stress. Skap Trivsel. Et veldig inspirerende og personlig foredrag med mye latter, tanker og kloke tips!
  Tilbakemeldingen fra deltakerne var kun positive og skulle gjerne hatt foredrag med Live i mange timer til!
  Renate-Celina Løvendal-Skjolde, Event and Office manager, Schibsted News Media
 • Live Landmark begeistret hele teatersalen på konferansen «Samspill skaper vekst» i Mo i Rana. Foredrag basert på egne erfaringer og faglig overbevisning vil vi bare ha mer av! Med perfekt balanse mellom alvor, humor og faglig påfyll engasjerte hun hele forsamlingen med sin sterke tilstedeværelse. – Nå velger vi å starte dagen med en positiv tanke!
  Tone Jakobsen, Prosjektleder i Kunnskapsparken Helgeland
 • Veldig godt fornøyd.Fikk masse gode tilbakemeldinger.
  Arnfinn Bye, salgs og markedsleder, Coop. 
 • Vi har bare fått positive tilbakemeldinger på foredraget til Live! Morsomt, spennende og nyttig for hver og en av oss! Tror alle satt som tente lys alle tre timene det varte!
  Anne-Lise Evensen, Clinical Operation, BOS PM Finance, Boehringer-Ingelheim Norge
 • Live har en gripende historie å fortelle bl.a om hvordan hun klarte å komme seg tilbake til hverdagen igjen. Med en fin blanding av alvor og humor tar hun oss med på sin spesielle reise. Hun er en god formidler og byr på seg selv og gir masse energi. Tusen takk, Live, for et motiverende, entusiastisk, inspirerende, engasjerende og ettertenksomt foredrag. Vi storkosa oss!
  Ragnhild Hjelmeland, kommunikasjonsrådgiver, SIVA SF  
 • Lives foredrag røsker opp i oss og er en særs nyttig påminnelse om at det faktisk er du selv som bestemmer ganske så mye om hvordan du vil ha det i livet ditt og jobben din. Blandingen av humor, alvor og at hun byr på seg selv slik hun gjør, ble det en både nyttig, tankevekkende og morsom stund.
  Rino Rådahl, Redaktør, Her og Nå 
 • Vi var så heldige og få anbefalt Live til vårt arrangement. Med sine egne historier, tenketeknikker og mental coaching viste Live seg som den perfekte foredragsholder for vår talentdag for unge talenter innen idrett, kunst og kultur.  Tusen Takk.
  Andrea Tangen, Markedskonsulent, SpareBank 1 Østlandet
 • Tusen takk for et inspirerende foredrag! Tilbakemeldingene etter foredraget var veldig positive og jeg tror alle kunne finne noe å ta med seg i hverdagen.
  Gunilla H. Johansen, avd. leder finans, Lindorff AS
 • Historien din var gripende og gikk inn hos alle. Samtidig var dette å lære noen triks ift å styre tankene utmerket. Vi fortsatte resten av dagen å reise oss med hendene i været for å skape positiv energi. Det funket😀
  Ole-Kristian Tronbøl, Regionsdirektør, Santander Consumer Bank
 • Vi hadde i utgangspunktet store forventninger til deg, som Live overgikk! Hun hadde et meget godt budskap knyttet til en meget relevant historie og med sin fantastiske evne til å fremføre dette med engasjement og involvering, ble dette utrolig bra. Live skapte en intim og god atmosfære, som passet meget bra. Innholdet er meget relevant for oss, da vi i lengre periode har hatt stor vekst og nå er inne i en periode med flere store endringer, som gjør at det er en meget hektisk hverdag for alle ansatte.
  Allan Troelsen, Adm. banksjef, Surnadal Sparebank
 • Live innfridde over forventning, både i forhold til relevans, buskap og evne til å formidle. Hun deler sine erfaringer og lærdom med hele hjerte og engasjerer publikum ved å forenkle det komplekse. Selv har jeg lært noen enkle teknikker som bidrar til å redusere stress, samt øke prestasjonsevnen til meg selv og andre rundt meg.
  Anne R. Varden, Adm. Direktør, Quality Spa & Resort Norefjell, Nordic Choice Hotels
 • Takk, Live, for et fantastisk og inspirerende foredrag! Vi har fått være med på en flott bevisstgjøring i en hektisk hverdag og vi sitter igjen med en skikkelig go`følelse. Vi har lært masse.
  Kristine Storteig, Avd.leder, Norlandia Services AS
 • Live er en varm, engasjerende, morsom og sprudlende foredragsholder. Foredraget ga en vitamininnsprøytning, på tross av din egentlig triste historie. Du formidlet gjennom egne erfaringer at det er et «håp», og at » jeg» har mulighet til å påvirke min egen situasjon ved bruk av enkle teknikker. Dette er noe vi burde hatt ukentlige påfyll av i alle arbeidsmiljøer.
  Line Renholt fagkonsulent, Signo Vivo
 • Live er en levende og inspirerende formidler som tok forsamlingen med storm på vår fagdag med temaet «Hvordan beholde gleden og sikre nærvær og trivsel i en hverdag som krever mye av oss». Live var personlig på en profesjonell måte, og gjennom å dele personlige erfaringer på en åpen og oppriktig måte bidro hun til å gi det faglige innholdet en sterk troverdighet. Medarbeiderne kjente seg igjen, lot seg gripe av det Live formidlet om blant annet tankemønstre og overbevisninger, og vi har fått mange tilbakemeldinger i ettertid fra medarbeidere som ønsker å ta med seg budskapet og teknikkene som ble formidlet videre, – både i arbeidssammenheng og for og skape positiv endring i eget liv.
  Jon Anders Næss, iFokus AS
 • Et engasjerende, inspirerende, underholdende og tankevekkende foredrag som vi har hatt stor nytte av i ettertid.
  Signy Fardal, redaktør, ELLE Norge
 • Foredraget til Live Landmark er fantastisk! Dette kan brukes både i jobb-sammenheng og privat! Live er en inspirerende foredragsholder med masse energi, og mye kunnskap. Hun fengslet oss alle med sin historie, sitt» enkle» og nyttige budskap om tankens kraft og hvordan lede seg selv til et bedre liv på jobb og privat. Et foredrag med Live kan absolutt anbefales!
  Cathrine Haugen, HR leder Trigger AS
 • Live innfridde våre forventninger. I en litt tøff tid for oss hadde hun evnen til å legge vekt på de rette og viktige tingene i livet på en inspirerende, tankevekkende og humoristisk måte. Vi satt alle igjen med «God følelsen» etter  3 timer med en Live som virkelig byr på seg selv.
  Hilde K Olsen, Teamleder Kundeservice, Egmont Publishing AS
 • Et inspirerende og spennende foredrag som gav oss nyttige tips til hvordan vi får en enda bedre hverdag. Vi fikk mye mentalt påfyll, og både latter og tårer underveis. Men mest av alt fikk vi en påminnelse om tankens kraft og at det er opp til en selv å velge det som er bra. Live er en engasjert og engasjerende foredragsholder som leverer!
  Liv Loftesnes, Redaktør, Kamille
 • Motivasjon, begeistring og tilfredshet er noe alle bedrifter ønsker for sine ansatte – Live Landmarks foredrag om selvledelse er en fin start og et bidrag for å kunne oppnå dette. Live formidlet budskapet både med egne erfaringer, fakta og en passe dose med humor. Selv de mest skeptiske bør få med seg noen aha-opplevelser og verktøy som kan benyttes både privat og på jobb. Vi kommer til å benytte Lives kunnskap også i fremtiden.
  Jan-Erik Kleven, Adm.Dir, Camfil Norge AS
 • Live Landmark holdt et energirikt og tankevekkende foredrag for 140 sikkerhetsdamer på konferansen Security Divas. Vi fikk nye tanker om følelser, beslutninger og handlinger vi kjenner på i det daglige, og energien steg kraftig i salen i løpet av hennes presentasjon. Tilbakemeldingene fra deltakerne er svært gode og vi kan varmt anbefale Lives foredrag til mange ulike fora og konferanser.
  Tone Hoddø Bakås, Security Divas, Norsk senter for informasjonssikring
 • Tusen takk for et rørende og lærerikt foredrag. Jeg likte seansen veldig godt og anbefaler det gjerne til andre 😊
  Camilla Rodal, Daglig leder, Norengros Helseservice engros
 • Tusen takk for sist og for ditt flotte bidrag til lederkonferansen! Alle jeg har snakket med var veldig fornøyde med innlegget ditt, og det var en flott start på konferansen.
  Anne-Lise Grundstad Meby, PBL Lederkonferanse 
 • Vi utfordret Live ved å invitere henne til å holde foredrag på toget fra Oslo til Hamar. Live bestod med glans og var et levende bevis på å leve opp til temaet – Stressmestring. Hun holdt et inspirerende foredrag og var en vekker på mange måter.
  Rune Lægreid, Adm.dir, Intech AS
 • Live Landmark er en dyktig formidler som fikk god kontakt med oss, og vi opplevde kurset som inspirerende og interessant. Hun mestrer balansen mellom det personlige og det allmenngyldige godt, og hun er morsom i de gjenjennelige situasjonene og tankene hun tar opp. Vi var mange som kunne kjenne oss igjen i eksemplene som ble tatt opp på kurset, og derfor treffer det nok ekstra godt. Live har lært oss noen triks som kan tas i bruk både på jobben og hjemme. Blant annet har jeg selv blitt mer observant på signaler på stress. Avslappingsteknikkene hun lærte oss fungerer også utmerket.
  Guri B. Auran, Rektor, Bergen Private Gymnas
 • Størstedelen av elevene var i kategorien «helt fantastisk». Du klarte å fange dem og interessen deres, det er ikke verst med over 200 ungdommer i en forelesningssal i tre timer! Du er en engasjerende og underholdende(!) dame! Jeg håper ungdommene klarer å ta i bruk noen av teknikkene. Jeg brukte faktisk stoppen selv i går natt, da hjernen gikk i spinn etter en hektisk dag. Den virket!
  Siren Losnegaard, Ass. Rektor, Akademiet vgs, Bergen.
 • Takk for solid bidrag til prosjektet «Stressmestring» som er gjennomført som en pilot med støtte NAV for å forebygge sykefravær. Bevisstgjøring av sammenheng mellom kropp og sjel. Snu negative tanker til positive. Bestemme selv hvordan en vil ha det. Måten du formidler og framstiller hverdagslige problemstillinger gjør det lett å kjenne seg igjen. Du leter fram go´følelsen som gir oss energi til å gå videre i en hektisk hverdag.
  Anne Solvang, HR-ansvarlig, Egmont Hjemmet Mortensen AS
 • Live holdt et gripende, spennende og et veldig inspirerende foredrag for Nordic Arena Nettverk Møre i Molde. Hun vare en meget engasjerende og personlig foredragsholder. Budskapet var også meget relevant og måten Live fremførte budskapet på var glimrende, tilbakemeldingen fra deltakerne på foredraget har bare vært positive. Konklusjon: Anbefales på det sterkeste.
  Ulrich Møller, Daglig Leder i Nordic Arena Nettverks Møre AS.
 • Foredraget var en oppvekker i hverdagen! Vi vet jo mye om at man skal tenke positivt og ikke skylde på andre, men noen ganger trenger man å bli påminnet dette. Alle pratet om det i etterkant. Folk trenger påminnelser og oppmuntring i hverdagen. Rett og slett litt påfyll. Live er kjempebra!
  Bente Lyngstad, Hustadmarmor AS
 • Live Landmark holdt et foredrag for oss på Ledersamlingen. Der lærte hun oss noe om det viktigste verktøyet vi har med tanke på å endre på situasjoner, vaner og tankemønstre. Oss selv. Hun belyste utfordringer som stress, tidsklemme og håndteringen av dette med en personlig og humoristisk tone ispedd et sårbart alvor. Takk Live for at du deler din viten, erfaring og din kunnskap. Vi har alle behov for å lære mer om det du kan!
  Tove Sommerschild, IKM Ocean Design
 • Med Samarbeid og Motivasjon som tema for vår fagdag var Live’s foredrag en innertier :)Nå kjenner vi på «GO -følelsen» rett som det er ! Takk for inspirerende foredrag.
  Jorunn Iren Husby, Leder, Firesafe Consulting
 • Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på at foredraget var inspirerende og nyttig. En god mulighet til å tenke gjennom egne tankemønstre og hva man selv kan gjøre for å inspirere sine medarbeidere.
  Kristin Molnes, Daglig leder Nordic Arena Nettverk Sør
 • Det var veldig kjekt og inspirerende og høre på Live. Alle snakket om temaet i går rundt om i salongene, både med kunder og kollegaer!
  Camilla Algrøy, Visit Frisør, Bergen
 • Arrangementet ble veldig bra og Live gjorde et bra foredrag. Hittil har de som svarte på vår evaluering stort sett bare gitt henne 5 og 6 som er topp karakter. Så det falt i smak for de fleste.
  Elin Markeng, Fenistra
 • Foredraget var veldig bra! Vi smiler med tenna hver dag. Vi har lært mye! Det at showrommet skal være ferdig allerede i morgen er null stress.»- Er dette nødvendig stress, spør jeg meg selv hver morgen når jeg leter etter de hersens bilnøklene.- Vi spør oss selv stadig, er dette fakta eller overbevisning?.
  Hilsen Ulf Kjeldsø og teamet på Outdoor AS
 • Vi synes Live var veldig bra. Vi har snakket mye om det hun tok opp i ettertid og vi refererer mye til henne. Vi snakker om å få fram go følelsen, hva prioriterer man å legge vekt på, hva ser man etter, hva vil man finne? Snakker også om de ulike øvelsene hun brukte.
  Lise Rødby og Astrid Haukvik, Solsikken og Regnbuen barnehage
 • Kompliserte prosesser ble forklart på en enkel og forståelig måte. Vi sitter igjen med verktøy som kan brukes både i jobbsammenheng og privat. Foredraget svarte til forventningene og vel så det.
  May Kjersti Faafeng, Fagertun sykehjem
 • Takk for innsiktsfulle, gripende og personlige foredrag under Motivasjonsdagen. Konferansedeltakerne gav deg i snitt utrolige 4,9 av 5 mulige poeng i sine evalueringer, og vi vikk svært mange positive tilbakemeldinger  i etterkant. Vi gleder oss til et positivt samarbeid videre om fremtidige kurs og foredrag.
  Katrine Tonning, Markedsansvarlig, Positiv Opplæring Norge AS
 • Jeg har hatt gleden av å jobbe med Live på Kvinner i tiden – Norges største motivasjonsdag for kvinner i arbeidslivet. Hun tar salen med storm, og greier på mesterlig vis og veksle mellom humor og alvor. Tilbakemeldingene fra deltakerne er helt i toppsjiktet. I tillegg er hun en drøm å samarbeide med, og en av de mest energiske damene jeg har møtt.
  Ida Beinnes Hoff, Senior prosjektleder, Confex Norge
 • Vi var så heldige og få anbefalt Live til vårt arrangement. Med sine egne historier, tenketeknikker og mental coaching viste Live seg som den perfekte foredragsholder for vår talentdag for unge talenter innen idrett, kunst og kultur.  Tusen Takk.
  Andrea Tangen, Sparebanken Hedmark

2. REFERANSER FRA OFFENTLIGE:

 • Terningkast 6! Live Landmark ga oss en god start på Landsbykonferansen på Randaberg. Hun har en behagelig stemme, leverer et viktig budskap og hun er morsom. Vi kunne lett hørt på henne en time og to til!
  Ellen Marie Innvær, Randaberg kommune
 • Engasjerende og bevisstgjørende rundt tid, prioriteringer og tilstedeværelse. Ikke minst verdifulle og enkle teknikker for bruk i hverdagen. Takk for at du deler dine erfaringer, Live!
  Tore Teppan, Avdelingsdirektør KF, Posten Norge AS
 • Live har et svært viktig budskap som er nyttig for alle i privatlivet og i arbeidslivet uavhengig av ansvar og oppgaver. Hun fremfører budskapet med stor troverdighet gjennom sin egen sterke historie. Hun gir et godt innblikk i hvordan det er mulig å trene seg opp til å yte mer og mestre stress.
  Roar Midtbø Jensen, Avdelingsdirektør, Statens vegvesen
 • Live er en god formidler og har en sterk historie som hun bruker inn i foredraget.  Til ettertanke. Og vi fikk gode tips/råd jeg vil ta med meg inn i min hverdag. Timen gikk veldig fort (og tror jo med fordel vi kunne hatt 15-30 min i tillegg). Noen av deltagerne responderte umiddelbart med «dette var bra altså» 🙂
  Marie-Therese Hammersborg, Direktør HR og HMS, Divisjon Post, Posten Norge AS
 • Live traff veldig godt. Rett dame på rett tid for oss. Hun har faglig integritet. Og hun er morsom, varm og nær, og holder tak i oss som sitter der.
  Inger Johanne Solli, Distriktsredaktør, NRK
 • Live holdt et inspirerende foredrag for alle våre 300 ansatte. Hun har en har gripende livshistorie å fortelle.
  John Malvin Økland, administrasjonsdirektør i Sjøfartsdirektoratet
 • Man kan ikke la være å bli begeistret for Live – tusen takk for at du løfter oss opp og hjelper oss til å håndtere stress på en slik måte at det øker livskvalitet. Entusiasmen var stor i fra vaktmestere til enhetsledere. Tilbakemeldingen fra ansatte var bla annet «Dette er det beste stressmestringskurs jeg noen gang har vært på», Ttusen takk for at vi fikk delta på kurs», «Vitamininnsprøyting for kropp og sjel.
  May-Helen Molvær Grimstad, Kommunalsjef, Giske kommune
 • Fra det øyeblikk Live åpner munnen sin, er du fengslet. Hun har en egen, fantastisk formidlingsevne som tar deg, griper om deg, holder deg fast. Hun tar deg med på en reise hvor du får et nytt perspektiv, en ny innsikt – i de viktige ting vi ikke tar oss tid til å reflektere så mye over i det daglige. Og viktigst – betydningen av dette. Lives ærlighet og engasjement traff oss alle, og vi anvender hennes teknikker i det daglige, – med et smil om munnen. Som leder gjennom 17 år har jeg hørt utallige foredrag. Lives foredrag topper alle!
  Liv Marit Bæthun, seksjonsleder Oslo kommune, Vann- og avløsetaten
 • Live Landmark har en helt spesiell formidlingsevne! Hun fanger oppmerksomheten til kursdeltakerne fra begynnelse til slutt. Sjelden har tiden gått så fort. Live tok oss med på en reise som inneholdt både alvor, en sterk historie og masse humor. Hun snakket både til hjernen, hjertet og magefølelsen. Vi satt igjen med nyttige verktøy slik at vi kan jobbe med eget tankemønster i jakten på godfølelsen, og en hverdag uten unødig stress. Live anbefales varmt som foredragsholder.
  Kathrine Kanebog Thorsen, Bedriftsjordmor/HMS rådgiver, Sør-Troms HMS tjeneste
 • Live holdt et kjempe fint innlegg og vi er godt fornøyd. Hun gjorde et sterkt inntrykk, og de tankevekkende skildringene ga grobunn for refleksjon.
  Dette er noe jeg sterkt vil kunne anbefale andre.
  Siri Fjeld-Nilsen, HR-rådgiver, Ullensaker kommune
 • Live Landmark heldt eit energisk foredrag som skapte både latter og engasjement. Leiarar innan helse og omsorg kan vere eit kresent publikum, men det var tydeleg at ho med si historie trefte publikum heime. Dei fleste kjente seg igjen i mykje av det ho snakka om, og det har vore mange som har delt refleksjonar i etterkant.
  Jarl Anders Moe, Sula kommune
 • Vi ble først og fremst grepet av historien din fortalt på en åpen og ærlig måte. Deretter engasjerte du oss med humor, refleksjon og kunnskap. Vi sitter igjen med mange tanker om hvordan vi bedre kan lede oss selv og styre tankene våre på en bedre måte. Den indre stemmen skal trenes opp. Du var et samtaletema etter lunsj, og noen uttrykte at du traff mange av oss veldig godt. Noen sa at de kunne sittet og hørt på deg i flere timer. Ved samlet oppsummering på mandagsmøtet av vårt seminar ble ditt foredrag nevnt av enkelte som høydepunktet. En annen var ferdig med boken din allerede på lørdag. Jeg har flere ganger tatt i bruk teknikken din for stopp-knappen 😉
  Anita Kalheim Øverby, Statens vegvesen 
 • Personalseminar i Trysil med Live den første dagen gjorde susen for hele seminaret. Hun inspirerte, berørte og motiverte i fullt monn.
  Inger Stende Kjelsrud, Ringsaker Kommune
 • Nittedal kommune har stort fokus på nærvær og tett oppfølging av medarbeidere som har utfordringer knyttet til å være tilstede på jobb. Dette var et inspirerende og flott foredrag om et alvorlig tema. Det var god energi i rommet og Live Landmark hadde strålende formidlingsevne. Med humor og selvironi formidlet hun et alvorlig tema på fengende måte. Tema til ettertanke og refleksjon. Tilbakemeldingene etter foredraget var veldig positive.
  Anne Kirsti Sletteng-Fagerli, Enhetsleder HR, Nittedal kommune
 • Live klarte å begeistre 80 deltagere fra ufaglærte til universitetsutdannede. Sterk historie, gode teknikker og gode refleksjoner. Bare positive tilbakemeldinger fra alle deltagerne.
  Torbjørn Krogstad, Virksomhetsleder, Kommunalteknikk, Porsgrunn kommune
 • Responsen er veldig bra her. Det var armene i været på morgenmøtet:) Jeg har snakket med flere som syns at du hadde et viktig budskap til oss alle. Vi var i klatreparken etter foredraget ditt og der var det full innsats – jeg tror du hadde inspirert mange til å strekke seg litt ekstra!
  Ruby Skogheim, Blodbanken, Akershus Universitetssykehus
 • Live holdt et veldig inspirerende foredrag for oss i Forsvarsmateriell. Hun er svært engasjert, ærlig og motiverende. Vi satt igjen med mange god tanker og verktøy for å komme videre i egen utvikling, og ikke minst en motivasjon til endring og forbedring. På kontoret lå det en positiv endringen i luften allerede dagen etter foredraget. Dette er noe vi vil jobbe videre med!
  Cathrine Flatum, Seksjonssjef, Forsvarsmateriell
 • Live innledet med en gripende personlig fortelling om hennes egen sykdomshistorie. Dette ble også «bakteppe» for et fantastisk foredrag som gikk på hvordan man skal bruke hjernen for å unngå negativt stress og hvor viktig det er å lete etter «godfølelsen». Live gav oss innsikt og kunnskap innenfor et fagfelt som kan gi oss en bedre hverdag, dersom vi blir mer bevisste vår egen måte å tenke og handle på. Tilbakemeldingene fra ansatte i Sirdal kommune var svært gode. Foredraget må bare oppleves.
  Ommund Fintland, personalansvarlig, Sirdal kommune
 • Vi som arrangerte dagen var veldig fornøyd. Og alle tilbakemeldingene jeg har fått fra andre i dag om hva de synes om ditt foredrag var veldig positive, med mange som kjente seg i igjen i problemstillingene du tok opp.
  Vidar Mykkeltveit, Rådgiver, NAV Pensjon 
 • Enhetslederne og rådmannsteamet i Haugesund kommune  har hatt et humoristisk, inspirerende og engasjert foredrag av Live Landmark. Evalueringen fra deltakerne er veldig positiv. Det var en folkelig og grei framstilling med relevante problemstillinger som det var lett å kjenne seg igjen i, og det var bevisstgjørende på tankens kraft. Dette er veldig nyttig for oss videre i både arbeid og fritid.
  Odd Henry Dahle, Rådmann, Haugesund Kommune
 • Live er et engasjert, ærlig og varmt menneske som gir av seg selv og formidler budskapet sitt på en strålende måte. Hun er en inspirasjon og det hun leverer er ekte og fylt med en dose alvor, egne historier og humor. Temaene er relevante for alle og vi kjente oss altfor godt igjen, med bl.a stressmestring, endring i tankemønstre og små teknikker vi alle kan bruke. Hun fanger salen fra første stund og får de varmeste anbefalinger fra oss.
  Unni M Helland, Norsk Tjenestemannslag – NTL NTNU
 • Har hørt Live tre ganger, men kan framleis tenke meg å høyre meir og lære meir. Dagens høgdepunkt var då rådmannen brukte stopp teikne på oss som leiarar i møte ( det var berettiga for det var ein diskusjon som ikkje tok slutt, og så vart det latter av det :).
  Irene Kvåle Foer, Einingsleiar barnehage, Fusa kommune
 • Live er DYKTIG og litt av en INSPIRATOR!! Dette var virkelig førstehjelp til nytte for lærere i en krevende hverdag.
  Grethe Larsen, Avd. leder Åkrehamn vgs, Rogaland Fylkeskommune.
 • Tusen hjertelig takk for kjempefin, rørende, inspirerende og morsom presentasjon!
  Lisa Steen Flottorp, Renovasjonsetaten, Oslo Kommune
 • Et svært inspirerende og motiverende foredrag!
  Marianne Rotvar, Kristiansand kommune
 • Vi er veldig fornøyd med seansen. Alle som var med den dagen har kommet med positive tilbakemeldinger. De likte Lives væremåte, humor og har plukket opp hennes gode poeng og øvelser.
  Siv Børjesson, Oslo Kommune
 • Jeg tror at alle koste seg og følte at de fikk med seg nyttige verktøy for å bruke i hverdagen. En skikkelig vitamininnsprøytning.
  Mona K Rønnhild Halstensen, Avdelingsleder, Sykehuset i Østfold
 • Live holdet et inspirerende, motiverende, humørfylt og veldig engasjerende foredrag som traff mange av oss deltakerne. De konkrete tips og verktøy hun kom med har allerede blitt en snakkis blant oss ansatte og vi skal jobbe videre i bedriften med temaet i året som kommer. Hun ga oss en skikkelig boost til hvordan vi selv kan bidra positivt i både eget liv og arbeidsliv. Helse og trivsel!
  Anette Brenne, koordinatir, Barneverntjenesten, Oppegård kommune
 • Samlingen ble en suksess, noe du ga et vesentlig bidrag til! Veldige gode tilbakemeldinger på dine innlegg. Vi er fornøyd!
  Morten Larsen, Administrativ nestleiar, Fylkestannlegen, Møre og Romsdal fylkeskommune
 • Renholderne koste seg og mange har sagt at de har fått ny energi. Samarbeid og
  omstilling er ikke er så farlige. Noe kan vi lære oss å styre selv. Så igjen tusen takk for et meget bra innlegg
  Bjørn M Espeland, arbeidsleder, renhold, Karmøy kommune
 • Skoleledelsen ønsket et foredrag som kunne inspirere og motivere for et nytt skoleår, et foredrag som også kunne gi innspill til å kunne mestre hverdagen. Med humor, alvor og positivitet ga Live oss et forrykende foredrag der hun i ord, musikk, filmsnutter og bilder ga oss teori, ideer og teknikker til å takle en travel hverdag. Hun hadde mange innfallsvinkler med hovedfokus på oss sjøl og vår relasjon til andre. Ansatte med ulike funksjoner kom bort til meg etterpå og uttrykte på ulike måter stor begeistring! De opplevde å ha fått et virkelig løft som ansatt og menneske, et løft til å møte skoleåret med.
  Eva Arnseth, rektor, Ringsaker videregående skole
 • Engasjerende, motiverende og budskapet ble formidlet på en veldig inspirerende måte. Fin blanding av alvor og humor som ikke gikk på bekostning av det faglige fundamentet, dette er noe folk tar med seg videre. Kjempebra! Det har vært mye henda i været her etter foredraget.
  Gitte B. Hansen, Konsulent Personal, Kongsberg videregående skole
 • Intenst tilstedeværende, kledd i sin røde kjole, tok Live forsamlingen med storm. Med historier fra sitt eget liv, fikk vi noen enkle teknikker for bruk i hverdagen, for ikke å la stresset overmanne oss.  Lives foredrag er engasjerende og bevisstgjørende, hun veksler mellom humor og alvor, og får oss til å se på hverdagens gjøremål på en ny måte.
  Lillian Steensnæs, Haugesund kommune
 • Gjøvik videregående skole opplevde at de ansatte ble engasjert av Live Landmarks foredrag om stressmestring. Innholdet opplevdes nyttig; her hadde alle noe å lære om seg selv og om hva man kan gjøre for å hjelpe seg selv i en travel hverdag. Landmark fremsto som et «friskt pust», og foredraget ble omtalt svært rosende av deltakerne i etterkant. Vi har sjelden hatt en foredragsholder som har fått så gode tilbakemeldinger i vårt personale!
  Åse Sletten, Rektor, Gjøvik videregående skole
 • Foredraget om stressmestring kunne alle kjenne seg igjen – humørfylt, men allikevel tankevekkende. Konkrete oppgaver sørget for at dette ikke ble en kjapp engangsopplevelse, men faktisk noe vi kunne ta med oss videre i hverdagen. Live var det store samtaleemnet etter seminaret!
  Gro Lene Strand, Rådgiver studieadministrasjon og internasjonalisering, Høgskolen i Oslo og Akershus
 • Horten kommune arrangerte en nærværsdag for sine ansatte. Å få ned sykefraværet å få opp nærværet er noe kommunen har jobbet med i lang tid. Lives foredrag var i form og innhold svært nyttig for oss som ansatte i kommunen. Lives kunnskap inneholdt kunnskapen som forstår kompleksiteten men allikevel klarer å gjøre den håndterbar for oss som individer. Lives engasjement og dyktighet som foredragsholder, forsterker den gode fagligheten i det hun formidler. Vi vil gjerne oppleve Live igjen.
  Kjell Arne Lie, Prosjektleder Nærværsprosjektet, Horten kommune
 • – Man kunne høre en knappenål falle da Live innledet seminaret med sin fortelling. Hun eide forsamlingen fra første stund og leverte et tankevekkende foredrag, krydret med humor, alvor og «fun-facts».
  Ingrun Nordengen, Virkesomhetsleder, Nannestad kommune
 • Tilbakemeldingen fra ansatte som deltok på seminaret var superlativer som «flott» og «fantastisk». Live har mye energi når hun holder foredrag og hun fikk fort vår oppmerksomhet. Hennes måte å veksle mellom egne erfaringer, humor og forskning – var en god form. Håper dette inputet kan bidra til å gjøre oss ALLE mer bevisste på at vi hele tiden kan ta egne valg og hva vi ønsker fokus på. Vi ønsker oss positiv energi både for oss selv og dem rundt oss. Dette klarte Live å bevisstgjøre for oss.
  Stener Løkke, virksomhetsleder Sandeåsen og Presterød barnehager, Tønsberg kommune
 • Jeg hører at innholdet i foredraget snakkes om blant de som var på foredraget og til de som ikke var der. Selv benytter jeg anledningen til å referer fra foredraget – og vi som var der har fått våre interne » felles verktøy» – eks: en, to, tre – stopp ferdig med det, tar bølgen når vi treffes eller strekker hendene i været for å vise god- følelse».
  Janicke Stordalen, Seksjonsleder, Sykehuset i Telemark
 • Det var et veldig bra foredrag, og vi er derfor veldig fornøyd med seksjonsdagen vår. Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger fra mine kollegaer på foredraget ditt. Etter foredraget fikk jeg mange tilbakemeldinger på at det var veldig bra, nyttig og interessant. Så igjen tusen takk for at du ville komme til oss.
  Marianne H. Banken, seniorrådgiver, Toll-og avgiftsdirektoratet
 • Jeg fikk umiddelbar tilbakemelding fra omtrent alle på at foredraget ditt var veldig bra. Flere kom opp til meg når de skulle reise hjem og ga meg en klem og takket for at de fikk oppleve dette.
  Kari Kleven, Prosjektveileder, Utviklingsskolen Drammen kommune
 • Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger. Og vi løfter stadig hendene opp, whouu! Det var morsomt, konkret, inspirerende, gav energi, nedpå, troverdig, gav av seg selv …. Timene gikk fort og for meg var det et av de bedre foredragene jeg har vært på (og jeg har vært på mange, med bakgrunn i bla reklamebransjen i tillegg til omsorgsbransjen)»
  Ida Marie Rognstad, avdelingsleder, Fagavd. Miljøarbeid og psykisk helse, Oslo kommune 
 • Deltagerne synes dette var et flott og inspirerende kurs, som har gitt de verktøy for å håndtere stress både på arbeid og i livet ellers.
  Elin Thoresen, HR-rådgiver, Sortland kommune
 • Takk for et inspirerende foredrag i anledning Verdensdagen for psykisk helse! Du fikk oss både til å le og til å tro at endring er mulig! Du er god til å formidle vanskelige ting på en lettfattelig og humoristisk måte!
  Hilsen oss i Friskliv Oppegård og Psykisk helsetjeneste i Oppegård
 • Vi synes at foredraget var bra presentert, godt oppbygd og inspirerende. Det var veldig lærerikt og hun klarte å få med så mange. Det var veldig bra at vi fikk høre om hennes privatliv, for da blir det mer virkelig og troverdig. I tillegg når man hører at noen har vært gjennom tunge tider, men klart og kommet seg gjennom det begynner man å tenke litt over sitt eget liv.
  Iselin Kristiansen, elevrådsleder, Ringsaker videregående skole
 • Min opplevelse og de tilbakemeldingene jeg har fått fra andre var at foredraget var en suksess og at folk syntes det var en nyttig opplevelse. Jeg hørte også positive tilbakemeldinger om den humoristiske måten Live la fram informasjonen på, og hvordan det hun sa var jordnært og praktisk.
  Liv Marie Holt Kristensen, Nesodden videregående skole
 • Vi lærte noen enkle og effektive metoder for hvordan vi kan ha det bra også når det blåser motvind.
  Stein Batalden, Tjenesteleder Vei og Trafikk, Bærum Kommune

 

3. REFERANSER FRA ORGANISASJONER:

 • Tusen takk for en stor opplevelse, og inntrykk til ettertanke. Det er veldig verdifullt for oss å samles om noe som angår oss som enkeltmennesker, selv om det vi arbeider med ikke mangler mening.
  Anne-Cecilie Kaltenborn, Generalsekretær, Leger uten Grenser
 • Vi er veldig godt fornøyd! Dette er en av tilbakemeldingene vi fikk:
  «Live var som en god nordnorsk høststorm.. hi hi.. frisk, kraftfull, lun og full av humor,  refleksjoner og ett viktig budskap. Man kan trene hjernen sin opp til å tro og lære og forstå verden annerledes enn den er akkurat i dag. Kjempeartig og virkningsfullt. Tåran trilla på godt og vondt. Tipp topp!»
  Tone Moan Nordby, Norsk sykepleierforbund
 • Glad du fant tilbake til livet, Live, og at du bruker dine erfaringer til å vise andre hvordan de kan hjelpe seg selv til å komme videre. Det var en inspirerende og engasjerende time med Live som gav rom for ettertanke og selvransakelse for internrevisorer i en hektisk hverdag.
  Ellen Brataas, Generalsekretær i Norges Interne Reviorers Forening (NIRF)
 • Inspirerende, engasjerende og nyttig. Meget dyktig foredragsholder.
  Andreas Rustad Hansen, Virke Gravferd Nord Norge
 • Bare positive kommentarer fra medlemmene av Utdanningsforbundet i Hurum og Røyken etter foredraget «Stopp stress! Skap trivsel!» med Live Landmark 6.mars 2018. «Dette var bra!»» Dette trengte vi!» var blant kommentarene fra de som hørte på. En god blanding av humor og alvor gjorde at tiden fløy og latteren runget. Det var også mye til ettertanke i foredraget og mange tips å ta med seg videre inn i hverdagen. Lives historier fra eget liv, var til å kjenne igjen. Hvordan hun jobbet med tankene for å endre fastgrodde mønstre, fasinerte og inspirerte tilhørerne.  Dette tar vi med oss videre, og vi hører gjerne mer ved en senere anledning.
  Gro Østvik, Utdanningsforbundet i Hurum og Røyken
 • Med humor og historier fra eget liv, fikk vi et innblikk i hvordan man med å tenke annerledes kan ha det bra, selv om man er stresset. Vi synes dette er et foredrag som passer for alle uansett hvor i livet man er eller hva man studerer/jobber med. Vi vil varmt anbefale deg videre!
  Nmf, Norsk Medisinstudentforening, Tromsø
 • Et 80 talls medlemmer av Fagforbundet Sandefjord og Stokke fikk gleden av å høre på Live Landmark.
  Et fyrverkeri av ei dame som holdt et fantastisk og inspirerende foredrag. Med en flott kombinasjon av humor og alvor ga Landmark våre medlemmer et viktig påfyll i en hektisk hverdag. «Bestem selv hvordan dagen skal bli» var navnet vi ga foredraget. Live levde opp til sitt rykte og ga våre medlemmer en kveld til ettertanke, andre tanker og nye tanker.
  Tusen takk Live for at du ville dele denne kvelden med oss. Vi ønsker deg tilbake ved en senere anledning.
  John-Ole Engnes, Leder, Fagforbundet i Sandefjord
 • Avdelingen som jobber med næringsliv og partnerskap SOS-barnebyer har hatt gledet av å sparke i gang høsten med foredrag fra Live Landmark. For en inspirerende start på dagen! Vi hadde strategisamling, og foredraget hadde en positiv effekt på vårt videre arbeid. Vi så etter muligheter, og lot utfordringene få en pause. Foredraget traff oss godt, og vi kunne relatere stressmestringsteknikkene til hjemme –og jobbsituasjoner. Vi er i gang med å trene på de 🙂
  Kate Bergersen, Leder næringsliv og partnerskap, SOS-barnebyer i Norge
 • Jeg og alle er knallfornøyd!!! Snakket også med flere deltakere i går, de synes du presenterte det på en fantastisk måte. Du fikk jo folk med deg også da! All honnør til deg!
  Elin Nerdahl, Rådgiver, Norsk sykepleierforbund, Telemark. 
 • Live Landmark innfridde forventningene i aller høyeste grad. Hun var inspirerende, ekte og morsom.»
  Wenche Jensen, Norsk Sykepleierfobund, Oslo.
 • Forum For Sykehusrenhold samler hver år ledere ved sykehusenes renholdsavdelinger i Norge. Under planlegging av seminaret ønsket vi å avslutte med et foredrag som skulle gi deltakerne noe å ta med seg hjem. Vi ble anbefalt Live og hvilket godt valg det var! Et foredrag som var spennende, alvorlig, humoristisk og viste oss hvordan vi kan lage positive tankebaner. Foredraget fikk topp score på vårt 3-dagers seminar!»
  Trond Holm Johansen, Styreleder, Forum For Sykehusrenhold
 • Tilsette i Sykkylven kommune lytta intenst til Live Landmark sitt livfulle og engasjerande foredrag om stressmeistring. Med sprudlande humør og stort engasjement var bodskapen å bruke si eiga hjernekraft til å sjå moglegheitene for endring og meistre stress ved å styre seg sjølv. Tilsette i Sykkylven kommune opplevde foredraget som lærerikt og inspirerande.
  Hans Jakob Overå, hovedtillitsvalgt i Fagforbundet i Sykkylven kommune.
 • Vi har hatt gleden av å høre et inspirerende, tydelig og engasjert foredrag fra Live Landmark. Her fikk vi noen gode ideer, ble påminnet ting det er lett å glemme betydningen av, og ble på et vis bedre kjent med oss selv. Live Landmark tar en del av de tingene vi alle gjør, på kornet. For mange en inspirasjon til å fordype seg litt nærmere i egen hjerne.
  Gøril Smiseth, Psykolog, Blå Kors Senter
 • Dette er et foredrag som jeg mener alle studenter hadde hatt godt av å delta på! Det gir deg energi, motivasjon og pågangsmot, og er rett og slett en skikkelig påfyll av godfølelsen! Tusen takk for et inspirerende foredrag på Høgskolen i Bergen, vi har fått utelukkende positive tilbakemeldinger fra studentene som deltok.
  Rosmari Valdersnes, Styremedlem i NITO Studentene HiB
 • Live engasjerte, gav mye av seg selv og enkle teknikker som skulle prøves ut. Foredraget var flott! Ei sa, :»hun kaller spade for en spade og det likte jeg godt». På jobb i dag har jeg sett noen av kollegaene strekke henda ut i lufta og smilt bredt 🙂
  Janka Killingdal, Fagforbundet Modum og Sigdal
 • Tusen, tusen takk for et fantastisk og inspirerende foredrag! Det var en oppkvikkende avslutning på en lang dag med masse tungt stoff og sterke inntrykk.
  Christina Aaseth, Familieklubbene
 • En time til ettertanke og læring. Dette er nesten folkeopplysning! Du får en god følelse du kan ta med deg i hverdagen – og jeg har allerede brukt det jeg lærte – og det fungerer!
  Astrid Grødal, Hovedtillitsvalgt, Delta – arbeidstakerorganisasjon
 • Et inspirerende foredrag fremført med entusiasme og driv. Flott med bruk av eksempler. Et engasjert publikum ble sittende igjen etter foredraget for å snakke videre om temaet.
  Marianne A. Irgens, Markeds-og studiekonsulent, Folkeuniversitetet Sør-Øst
 • Takk for et strålende og veldig inspirerende foredrag om «Motivasjon og Stressmestring»!  Med din intense tilstedeværelse og humor fikk vi gode tips om hvordan vi med enkle teknikker kan forandre tankemønstre i hverdagen. Foredraget ditt førte til at helgekonferansen for LPPs medlemmer ble avsluttet med et friskt pust og store smil. Tusen takk!
  Lina Tørum, Organisasjonsrådgiver, Landsforeningen for Pårørende innen Psykisk helse (LPP)
 • Kvelden ble en skikkelig suksess og vi takker deg for å ha vært en stor del av den!! 🙂
  Zena Alwan, Nestleder i Ungdomsgruppen, Kreftforeningen Oslo og Akershus
 • Live engasjerte, ga våre jenter med flerkulturell bakgrunn verktøy og motivasjon til å «gripe sjansen», følge drømmen, sette seg mål, og være tro mot seg selv. Vi i Seema har fått mange positive tilbakemeldinger fra jentene våre. Det som går igjen er; hun er ærlig, kunnskapsrik og gir mye av seg selv. Hun er troverdig og gir håp. Takk Live, for at du har satt positive spor.
  Loveleen Brenna, Daglig Leder, Seema AS
 • Jeg syntes foredraget var bra både innholdet og fremførelsen. Synes du hadde meget god evne til å engasjere og budskapet kom veldig godt frem.
  Gro Rimeslåtten, Norsk Thyreoideaforbund Drammen og omegn lokallag


Ta kontakt og book foredraget «Fra press til prestasjon» eller «Stopp stress. Skap trivsel» HER